0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Amsterdam

195,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 130 cm
Productomschrijving
Een tv meubel industrieel geeft jouw woonkamer een chique en tevens stoere look. Veel mensen denken dat donkere kleuren een woonkamer klein en kil maken. Maar donkere kleuren kunnen een woonkamer ook juist heel knus maken. Kijk maar naar tv-meub Amsterdam. Dit tv-meubel industrieel is een mooie aanvulling op je woning en door de houtstructuren geeft dit juist een warme sfeer af. Dit tv-meubel is voorzien van twee deurtjes en een lade met een soft close systeem. Amsterdam is ook verkrijgbaar in de afmeting 185 x 40 cm. In de serie Amsterdam zijn er meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met een eettafel, salontafel, dit tv meubel industrieel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 44 cm
Lengte
: 130/185 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 41 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.