0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Mora

329,-
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 150 x 50 cm
Productomschrijving
Modern tv-meubel Mora is uitgevoerd in hoogglans wit of hoogglans wit met zwart. Ga voor de unieke wit met zwarte combinatie. De contrasterend kleuren geven een heel mooi effect aan jouw woonkamer. Maar ook de hoogglans wit tv-meubel is elegant en stijlvol. En zorgt voor een samenhangend geheel in jouw woonkamer. Dit tijdloze tv-meubel is een echte musthave. Tv meubel Mora bestaat uit twee laden met in het midden een legplank waar je jouw apparatuur op kunt zetten en je alle kabeltjes een beetje netjes weg kunt werken. In de wooncollectie Mora zijn vele meubels verkrijgbaar. Kijk ook eens naar de complete woonkamer Mora.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 45 cm
Gewicht
: 53 kg
Breedte
: 150 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.