0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Mora

299

Productomschrijving

Modern tv-meubel Mora is uitgevoerd in hoogglans wit of hoogglans wit met zwart. Ga voor de unieke wit met zwarte combinatie. De contrasterend kleuren geven een heel mooi effect aan jouw woonkamer. Maar ook de hoogglans wit tv-meubel is elegant en stijlvol. En zorgt voor een samenhangend geheel in jouw woonkamer. Dit tijdloze tv-meubel is een echte musthave. Tv meubel Mora bestaat uit twee laden met in het midden een legplank waar je jouw apparatuur op kunt zetten en je alle kabeltjes een beetje netjes weg kunt werken. In de wooncollectie Mora zijn vele meubels verkrijgbaar. Kijk ook eens naar de complete woonkamer Mora.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Gewicht
: 53 kg
Breedte
: 150 cm
Diepte
: 50 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Mora .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Mora vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.