0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Landelijk tv-meubel Marquise

135,-
Productomschrijving
Een landelijk tv-meubel zorgt voor rust, maar ook een rustieke uitstraling in je woonkamer. Een neutrale woonkamer kan heel prettig zijn natuurlijk, zeker wanneer je veel werkt en thuis echt jouw 'rustplek' is. Het landelijke tv-meubel Marquise is gemaakt van spaanplaat en heeft dus een lange duurzaamheid. Dit tv-meubel is perfect om te combineren met leuke gekleurde accessoires of met gekleurde of opvallende meubels. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met tv-meubel Marquise. Uitgevoerd met twee deuren en een opbergvak in het midden, zodat de apparatuur netjes weggewerkt kan worden en je niet overal kabels ziet. Dit zorgt voor een mooie opgeruimde woonkamer. In de serie Marquise zijn meerdere meubels zoals landelijk tv-meubel Marquise beschikbaar. Wil je alles in dezelfde stijl, ga dan voor complete woonkamer Marquise, waar dit landelijke tv-meubel een onderdeel van is, naast drie andere meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 43 cm
Lengte
: 148 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Gewicht
: 37 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijk tv-meubel Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijk tv-meubel Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.