0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Florida

Adviesprijs 165,- 125 25%
Productomschrijving
Wil je een wit tv-meubel en deze goedkoop aanschaffen? En niet te veel kwijt zijn? Een wit tv-meubel haalt het platteland naar jouw woonkamer en dat voor een mooie prijs. Het rustieke geeft meteen iets knus en gezelligs aan jouw woning. Wit tv-meubel Florida is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd met twee deuren en een opbergvak in het midden. Je kunt dus veel apparatuur kwijt in dit meubel en ook de kabels kun je mooi wegwerken. Zo houd je jouw woonkamer opgeruimd en netjes. Tv meubel Florida is voorzien van grijze grepen. Leuk dit tv-meubel op met wat planten, want groen steekt mooi af bij wit en grijs, of een statement vaas. Leverbaar in de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. In de serie Florida zijn er meerdere meubels verkrijgbaar. Zelfs een complete woonkamer, met vier meubels die je woonkamer helemaal af maken.Waaronder wit tv-meubel Florida.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 148 cm
Hoogte
: 44 cm
Diepte
: 42 cm
Gewicht
: 35 kg
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Florida .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Florida ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.