0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Wit tv-meubel Florida

135,-
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 148 x 42 cm
Productomschrijving
Wil je een wit tv-meubel en deze goedkoop aanschaffen? En niet te veel kwijt zijn? Een wit tv-meubel haalt het platteland naar jouw woonkamer en dat voor een mooie prijs. Het rustieke geeft meteen iets knus en gezelligs aan jouw woning. Wit tv-meubel Florida is gemaakt van spaanplaat en is uitgevoerd met twee deuren en een opbergvak in het midden. Je kunt dus veel apparatuur kwijt in dit meubel en ook de kabels kun je mooi wegwerken. Zo houd je jouw woonkamer opgeruimd en netjes. Tv meubel Florida is voorzien van grijze grepen. Leuk dit tv-meubel op met wat planten, want groen steekt mooi af bij wit en grijs, of een statement vaas. Leverbaar in de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. In de serie Florida zijn er meerdere meubels verkrijgbaar. Zelfs een complete woonkamer, met vier meubels die je woonkamer helemaal af maken.Waaronder wit tv-meubel Florida.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 44 cm
Gewicht
: 35 kg
Breedte
: 148 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Wit tv-meubel Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wit tv-meubel Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.