7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schoenenkast Toby

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast Toby vind je hieronder.
Productomschrijving
Schoenenkast Toby van WOONENZO is ideaal voor in jouw hal, gang, kledingkamer of in een andere kamer waar je graag jouw kleding bewaart. Deze schoenenkast heeft namelijk ruimte voor meerdere paren schoenen en je kunt er op zitten terwijl je jouw schoenen aantrekt. In totaal kunnen hier ten minste vier paar schoenen in bewaard worden. Dit item is echt ideaal wanneer je niet zo heel veel plek in je hal of gang hebt, maar toch graag je schoenen of andere zaken opbergt bij de voordeur. De schoenenkast Toby is ook in de grotere variant verkrijgbaar. Deze is hoger en breder, maar wel uitgevoerd in dezelfde stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte 63 cm
Hoogte 43 cm
Diepte 30 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.