0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schoenenkast Mainz

Adviesprijs 109,- 85 23%
Productomschrijving
De witte schoenenkast Mainz komt met drie vakken, waar je jouw schoenenparen kunt bewaren. Dit item is super handig voor in jouw hal of gang, of een andere plek waar jij jouw schoenen wil opbergen. In deze schoenenkast kun je veel schoenen kwijt., namelijk zes paar per vak. Omdat alle vakken zijn uitgevoerd met een handgreep, is het makkelijk deze te openen. Shop alle schoenenkasten nu snel online en bekijk ook onze andere handige opbergers. Wil je behalve een praktische schoenenkast, ook mooie eyecatchers in jouw hal of gang, bekijk dan zeker ook eens onze prachtige schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 58 cm
Hoogte
: 124 cm
Diepte
: 25 cm
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schoenenkast Mainz ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.