0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schoenenkast Zap

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 225,- 149,- 34%
Productomschrijving
Schoenenkast Zap is ideaal in gebruik. Met deze witte kast kun je jouw schoenen op een perfecte en nette manier opruimen, zonder dat het een rommeltje wordt. Deze schoenkast heeft aan de voorzijde een grote draaideur met daarop een spiegel. Deze deur is aan beide kanten te monteren. De spiegeldeur is 173x50 cm groot en het metalen handvat is inbegrepen. Zo kun je altijd checken of jouw schoenen bij jouw outfit passen.

Achter deze draaideur hangen zes vakken waar je jouw schoenen in op kunt bergen. Wel handig om te weten: in deze kast kun je ongeveer twaalf paar schoenen opbergen. Je kan de schoenen gemakkelijk plaatsen door de metalen buizen. Ook nog op zoek naar mooie decoratie voor in jouw hal of gang. Bekijk dan ook eens onze schilderijen. Het is handig deze kast aan de muur te bevestigen, ophangen is niet nodig. Zo blijft deze kast stabiel met de schoenen er in.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 50 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 20 cm
Gewicht
: 31 kg
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schoenenkast Zap ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.