0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Dressoir Stone

439 Adviesprijs595,- 27% Je bespaart € 156,00
Productomschrijving
Dit mooie landelijk dressoir is perfect voor iemand die van een natuurlijke woonkamer houdt. Een dressoir is altijd handig voor extra opbergruimte. Ook omdat je er nog spullen óp kunt zetten. Zo kun je het decoreren en gezellig en knus maken in je woonkamer of eetkamer. Door het gebruik van lichte houtkleuren, zal dit dressoir niet robuust ogen en zorgt het voor warmte in de ruimte. Dit grijze marmer staat dus heel landelijk, maar ook heel chic. Er is genoeg opbergruimte, voor alle keukenspullen of woonkamerapparatuur. Het dressoir bestaat uit twee grote lades en in het midden twee kleinere. Ook nog op zoek naar een vitrinekast? Kijk dan bij vitrinekast Stone.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 86 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 205/225/250 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.