0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoir Tilburg Urban Oak

350,- Adviesprijs650,- 47% Je bespaart € 300,00
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - 190 x 47 cm
Productomschrijving
Dit mooie, grote dressoir heeft een klassieke look. Dressoir Tilburg hoort bij één van onze favoriete series, namelijk de Tilburg-serie. Dit dressoir is voorzien van twee draaideuren, met daarachter legplanken en drie grote lades in het midden. Zowel de deuren als lades hebben soft-close. Hierdoor klappen de deurtjes niet dicht, maar gaan ze zachtjes dicht. Daardoor gaat de slijtage van dit dressoir een heel stuk langzamer. Het dressoir heeft metalen handgrepen en is gemaakt van spaanplaat. Uitgevoerd in de kleur Urban Oak. In de serie Tilburg Urban Oak zijn ook een salontafel, eettafel, tv-meubel en vitrinekasten verkrijgbaar. Een combinatie van deze producten voor een mooie prijs kan ook: complete woonkamer Tilburg Urban Oak.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 75
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 190 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Tilburg Urban Oak.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Tilburg Urban Oak vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.