0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Wit dressoir Florida

215,-
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 175 x 43 cm
Productomschrijving
Dit mooie landelijke en wit dressoir komt uit de populaire woonserie Florida. Een dressoir is altijd handig voor wat extra opbergruimte in jouw woning, zonder dat je er meteen een heel grote kast neer moet zetten. Je kunt namelijk op het bovenblad van het dressoir, ook genoeg spullen kwijt of juist decoratie. Om zo je kamer gezelliger te maken. Dit wit dressoir komt in de kleurencombinatie Pearl White en Woodcorn Grey. Het dressoir is uitgevoerd met drie draaideuren met in het midden een lade, voor het opbergen van kleinere spullen. Dressoir Florida is voorzien van lichtgrijze grepen, waardoor het rustieke nog verder doorgevoerd wordt. Kijk ook eens naar complete woonkamer Florida. Waar de stijl van dit wit dressoir helemaal is doorgevoerd in de andere meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 82 cm
Gewicht
: 60 kg
Breedte
: 175 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Wit dressoir Florida.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wit dressoir Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.