0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Venetie

Sale
665,-
Productomschrijving
De barkast Venetie komt in twee varianten, namelijk een met glas en een zonder glas. Zo kun je zelf kiezen in welke vorm je jouw barkast wil. Heb je dit meubel vooral nodig om dingen in op te bergen, ga dan voor de dichte barkast. Heb je mooie eyecatchers in huis of andere decoratie die je heel graag uit wil stallen, ga dan voor de variant met glas. In die laatste heb je namelijk ook nog dichte deurtjes, voor het opbergen van spullen die je liever niet wil (laten) zien. Net als de andere meubels uit de moderne serie Venetie, is deze barkast uitgevoerd in hoogglans wit. Houd je dus van de moderne stijl, dan is deze barkast een echte musthave!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 149 cm
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Venetie.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Venetie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.