0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Klassieke barkast Soest

195,-

Productomschrijving

Barkast Soest is een typische klassieke barkast. Ideaal voor het opbergen van serviesgoed en andere dingen. Deze barkast is volledig dicht en is uitgevoerd in de kleur country grey. Door de keuze voor licht hout kun je heel makkelijk en snel een landelijk look creëren. Zo krijg je het plattelandsgevoel binnen. De hele kast is gemaakt van melamine; een harde kunststoflaag die bekend staat om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Klassieke barkast Soest heeft vier draaideuren waardoor er meer dan genoeg opbergruimte is.
Serie Soest is één van onze meest populaire. In deze serie hebben we ook een vitrinekast, salontafel, eettafel en een complete woonkamer. Nieuwsgierig? Klik dan hier. De klassieke barkast kan de perfecte aanvulling zijn op deze woonkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 117 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke barkast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke barkast Soest vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.