0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Barkast Nieuwegein - Wit

289 Adviesprijs579,- 51% Je bespaart € 290,00
Productomschrijving
Deze strakke Scandinavische barkast is een mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Het design is subtiel en de barkast zorgt voor veel extra opbergruimte. Natuurlijke materialen en eenvoudige vormen kenmerken een Scandinavisch design. Neutrale tinten zorgen ook voor rust in de woning. Minimalisme kan zeker stijlvol zijn! En dat laat deze barkast zien. Door het design hoog op de poten, kun je makkelijk poetsen onder de kast. En oogt jouw woning opener. Deze barkast heeft vier 'vakken' met genoeg opbergruimte voor serviesgoed, glazen of ander keukengerei. Barkast Nieuwegein is ook verkrijgbaar als industriële barkast. Hetzelfde design, andere materialen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 107 cm
Hoogte
: 134 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.