0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Jute vloerkleed 70x70cm

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit jute vloerkleed is de kleinere variant van het jute vloerkleed 120x120 cm. En daarom ook leuk te combineren met de grotere versie. Je kunt ze mooi over elkaar plaatsen voor een speels effect. Jute vloerkleden zijn de trend van dit moment en zorgen voor een echte Ibiza-vibe in jouw huis!

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.