0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriele vitrinekast Amsterdam

385,-
Productomschrijving
Deze industriële vitrinekast heeft een lade en drie deuren waarvan één is voorzien van glas. Achter dit glas kun je jouw persoonlijke spullen tentoonstellen. De vitrine Amsterdam heeft een soft close systeem. Dat betekent dat de lades en deuren niet dicht kunnen slaan, maar dat ze rustig sluiten. Dit zorgt ervoor dat je minder slijtagesporen zult krijgen. Deze vitrinekast staat op poten, in de kleur zwart. Dit geeft een stoer tintje. De industriële vitrinekast is leverbaar in een mooie houtkleur. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met dressoir, salontafel, tv-meubel en eettafel. Of ga voor de andere meubels in de collectie Amsterdam, om te matchen met deze mooie industriele vitrinekast. Alles uit de woonkamerset is ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 192 cm
Diepte
: 41 cm
Breedte
: 100 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.