0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriele vitrinekast Amsterdam

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze industriële vitrinekast heeft een lade en drie deuren waarvan één is voorzien van glas. Achter dit glas kun je jouw persoonlijke spullen tentoonstellen. De vitrine Amsterdam heeft een soft close systeem. Dat betekent dat de lades en deuren niet dicht kunnen slaan, maar dat ze rustig sluiten. Dit zorgt ervoor dat je minder slijtagesporen zult krijgen. Deze vitrinekast staat op poten, in de kleur zwart. Dit geeft een stoer tintje. De industriële vitrinekast is leverbaar in een mooie houtkleur. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met dressoir, salontafel, tv-meubel en eettafel. Of ga voor de andere meubels in de collectie Amsterdam, om te matchen met deze mooie industriele vitrinekast. Alles uit de woonkamerset is ook los verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 192 cm
Diepte
: 41 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.