0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industrieel bureau Liverpool

299,- 195 35% Je bespaart € 104,00
Productomschrijving
Industrieel bureau Liverpool is perfect voor iemand die van een donker interieur houdt. Geschikt voor zowel jongens als meisjes en tieners! Zij zullen dit stoere bureau zeker mooi vinden. Maar ook heel geschikt voor volwassenen. Dit industrieel bureau is tijd- en trendloos. Door de open poten is dit een luchtig bureau en staat het dus ook goed in een heel druk ingerichte kamer. Hierdoor lijkt de slaapkamer of het studeerkamertje ook groter, omdat het geen massief bureau is. Door het brede blad van dit industrieel bureau is er genoeg ruimte om laptops of boeken te bewaren. En door het missen van brede poten onder het blad, is er genoeg ruimte om een bureaustoel helemaal onder het blad te zetten. Bekijk ook eens onze collectie bureaustoelen, om jouw kantoor/studeerkamer compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 70 cm
Hoogte
: 74 cm
Breedte
: 140 cm
Gewicht
: 26 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Industrieel bureau Liverpool.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.