0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Houten kledingrek Jackie

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten kledingrek Jackie vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit houten kledingrek is een mooie toevoeging op een slaapkamer of in een kledingkamer. Door het open karakter oogt jouw ruimte groter, maar het is ook nog eens een heel leuk en speels kledingrek. Het houten kledingrek is opgedeeld in vakken, met aan beide zijden de mogelijkheid tot het ophangen van kleding. In het midden is er plek voor bakken, waar dan bijvoorbeeld spullen in opgeborgen kunnen worden. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen hier een leuke plant of fotolijstjes op te zetten, zodat dit houten kledingrek meteen een persoonlijk tintje krijgt. Bekijk ook eens onze accessoires, om jouw kledingrek leuk aan te kleden!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120cm
Hoogte
: 167cm
Diepte
: 40cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.