0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten kledingrek Jackie

99,-
Productomschrijving
Dit houten kledingrek is een mooie toevoeging op een slaapkamer of in een kledingkamer. Door het open karakter oogt jouw ruimte groter, maar het is ook nog eens een heel leuk en speels kledingrek. Het houten kledingrek is opgedeeld in vakken, met aan beide zijden de mogelijkheid tot het ophangen van kleding. In het midden is er plek voor bakken, waar dan bijvoorbeeld spullen in opgeborgen kunnen worden. Maar je zou er ook voor kunnen kiezen hier een leuke plant of fotolijstjes op te zetten, zodat dit houten kledingrek meteen een persoonlijk tintje krijgt. Bekijk ook eens onze accessoires, om jouw kledingrek leuk aan te kleden!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40cm
Hoogte
: 167cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Breedte
: 120cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten kledingrek Jackie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.