0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Houten kledingkast Borba

270,- Adviesprijs399,- 33% Je bespaart € 129,00

Productomschrijving

Houten kledingkast Borba is uitgevoerd in donker hout en heeft een uniek design. Deze kledingkast is uitgevoerd met twee schuifdeuren. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren niet naar voren open klappen en je dus geen rekening hoeft te houden met de rest van jouw meubels. Je kunt de kast gewoon vlak naast een bed zetten en alsnog bij je kleding komen. De houten kledingkast Borba is ook leverbaar in de afmeting 218 cm voor een kleine meerprijs van 30 euro. Daarvoor klik je hier. Ook kun je eventueel extra legplanken bijbestellen, als je meer planken nodig hebt voor blousen of ondergoed bijvoorbeeld. Shop deze houten kledingkast nu snel hier!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 59 cm
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 100 kg
Breedte
: 175 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten kledingkast Borba.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten kledingkast Borba vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.