0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten kledingkast Borba

499,- 325 35% Je bespaart € 174,00
  • Spaanplaat - RH_Lavagrijs_Sanremo - 218 cm
Productomschrijving
Houten kledingkast Borba is uitgevoerd in donker hout en heeft een uniek design. Deze kledingkast is uitgevoerd met twee schuifdeuren. Het grote voordeel hiervan is dat de deuren niet naar voren open klappen en je dus geen rekening hoeft te houden met de rest van jouw meubels. Je kunt de kast gewoon vlak naast een bed zetten en alsnog bij je kleding komen. De houten kledingkast Borba is ook leverbaar in de afmeting 218 cm voor een kleine meerprijs van 30 euro. Daarvoor klik je hier. Ook kun je eventueel extra legplanken bijbestellen, als je meer planken nodig hebt voor blousen of ondergoed bijvoorbeeld. Shop deze houten kledingkast nu snel hier!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Diepte
: 59 cm
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 100 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten kledingkast Borba.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten kledingkast Borba vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.