0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten bureau Monaco

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten bureau Monaco vind je hieronder.
Productomschrijving
Houten bureau Monaco heeft aan de linkerzijde drie lades met daarboven een opbergvak. De bovenste lade is voorzien van een slot. Aan de rechterzijde van het bureau is er nog meer opbergruimte, met nóg een kastje en een lade. Ook deze is voorzien van een slotje. Handig wanneer je kinderen hebt die niet aan jouw werkspullen mogen komen bijvoorbeeld. In dit houten bureau is dus meer dan genoeg plek voor laptops, boeken en schrijfwaar. En daarmee is dit het perfecte item voor in een kantoor, of een studeerruimte. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, waaronder drie houtlooks en een witte variant. Dit houten bureau is voorzien van zilverkleurige handgrepen. Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen, om jouw werkruimte helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 73 cm
Gewicht
: 45 kg
Breedte
: 135 cm
Diepte
: 60 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.