0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten bureau Monaco

210,-
Productomschrijving
Houten bureau Monaco heeft aan de linkerzijde drie lades met daarboven een opbergvak. De bovenste lade is voorzien van een slot. Aan de rechterzijde van het bureau is er nog meer opbergruimte, met nóg een kastje en een lade. Ook deze is voorzien van een slotje. Handig wanneer je kinderen hebt die niet aan jouw werkspullen mogen komen bijvoorbeeld. In dit houten bureau is dus meer dan genoeg plek voor laptops, boeken en schrijfwaar. En daarmee is dit het perfecte item voor in een kantoor, of een studeerruimte. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, waaronder drie houtlooks en een witte variant. Dit houten bureau is voorzien van zilverkleurige handgrepen. Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen, om jouw werkruimte helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 73 cm
Gewicht
: 45 kg
Breedte
: 135 cm
Diepte
: 60 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten bureau Monaco vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.