0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Houten bureau Monaco

185,-

Productomschrijving

Houten bureau Monaco heeft aan de linkerzijde drie lades met daarboven een opbergvak. De bovenste lade is voorzien van een slot. Aan de rechterzijde van het bureau is er nog meer opbergruimte, met nóg een kastje en een lade. Ook deze is voorzien van een slotje. Handig wanneer je kinderen hebt die niet aan jouw werkspullen mogen komen bijvoorbeeld. In dit houten bureau is dus meer dan genoeg plek voor laptops, boeken en schrijfwaar. En daarmee is dit het perfecte item voor in een kantoor, of een studeerruimte. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, waaronder drie houtlooks en een witte variant. Dit houten bureau is voorzien van zilverkleurige handgrepen. Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen, om jouw werkruimte helemaal compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 135 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 73 cm
Gewicht
: 45 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.