0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Houten bureau Monaco

185,-
Productomschrijving
Houten bureau Monaco heeft aan de linkerzijde drie lades met daarboven een opbergvak. De bovenste lade is voorzien van een slot. Aan de rechterzijde van het bureau is er nog meer opbergruimte, met nóg een kastje en een lade. Ook deze is voorzien van een slotje. Handig wanneer je kinderen hebt die niet aan jouw werkspullen mogen komen bijvoorbeeld. In dit houten bureau is dus meer dan genoeg plek voor laptops, boeken en schrijfwaar. En daarmee is dit het perfecte item voor in een kantoor, of een studeerruimte. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar, waaronder drie houtlooks en een witte variant. Dit houten bureau is voorzien van zilverkleurige handgrepen. Bekijk ook ons assortiment bureaustoelen, om jouw werkruimte helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 135 cm
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 73 cm
Gewicht
: 45 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.