0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoektafel Flair

235

Productomschrijving

De hoektafel Flair is een perfecte aanvulling bij de complete woonkamer Flair. Deze hoektafel is handig voor in de hoek, of naast jouw bank. Je zet er een lamp of een plant op en je woonkamer lijkt meteen helemaal aangekleed en gedecoreerd. Deze industriële woonserie is één van onze favorieten. Door de mooie en warme houtstructuur oogt deze hele serie heel natuurlijk en tevens industrieel. Het handige en praktische aan de serie Flair is dat alle meubels, deze hoektafel inclusief, gemonteerd thuis worden geleverd. Dus geen gedoe met handleidingen of gereedschap, deze hoektafel is al klaar! Neem ook eens een kijkje bij de complete woonkamer Flair.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 20 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoektafel Flair .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoektafel Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.