0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoektafel Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoektafel Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
De hoektafel Flair is een perfecte aanvulling bij de complete woonkamer Flair. Deze hoektafel is handig voor in de hoek, of naast jouw bank. Je zet er een lamp of een plant op en je woonkamer lijkt meteen helemaal aangekleed en gedecoreerd. Deze industriële woonserie is één van onze favorieten. Door de mooie en warme houtstructuur oogt deze hele serie heel natuurlijk en tevens industrieel. Het handige en praktische aan de serie Flair is dat alle meubels, deze hoektafel inclusief, gemonteerd thuis worden geleverd. Dus geen gedoe met handleidingen of gereedschap, deze hoektafel is al klaar! Neem ook eens een kijkje bij de complete woonkamer Flair.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 20 kg
Hoogte
: 40 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.