0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoektafel Flair

235,-
Productomschrijving
De hoektafel Flair is een perfecte aanvulling bij de complete woonkamer Flair. Deze hoektafel is handig voor in de hoek, of naast jouw bank. Je zet er een lamp of een plant op en je woonkamer lijkt meteen helemaal aangekleed en gedecoreerd. Deze industriële woonserie is één van onze favorieten. Door de mooie en warme houtstructuur oogt deze hele serie heel natuurlijk en tevens industrieel. Het handige en praktische aan de serie Flair is dat alle meubels, deze hoektafel inclusief, gemonteerd thuis worden geleverd. Dus geen gedoe met handleidingen of gereedschap, deze hoektafel is al klaar! Neem ook eens een kijkje bij de complete woonkamer Flair.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Diepte
: 67 cm
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 20 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoektafel Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoektafel Flair vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.