0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Zeus XL - crème

995,-
Productomschrijving
Een hoekbank in de kleur creme oogt rustig, neutraal en is toch heel erg elegant. Wanneer je van lichte kleuren houdt, is dit echt de musthave voor jou. Zeker wanneer jouw woonkamer is uitgevoerd in kleuren zoals wit, taupe en creme, is deze hoekbank perfect voor jou. De hoekbank Zeus XL is zoals de naam al zegt vrij groot. Maar vooral ook heel comfortabel. Mocht je niet van lichte kleuren houden: dit item is ook beschikbaar in de kleur antraciet. Wellicht vind je de hoekbank XL iets te groot voor jouw woonkamer, ook dan hebben wij een oplossing: de hoekbank Zeus is de kleinere variant van deze hoekbank in creme. Voor andere kleuren raden wij je aan langs te gaan bij onze woonwinkels, zodat je alle kleuren en materialen zelf kunt bekijken en teleurstelling voorkomt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 105 cm
Lengte
: 250 cm
Zithoogte
: 104 cm
Breedte
: 260 cm
Schuim
: Polyether
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hoekbank Zeus XL - crème.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.