0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Zeus

1080

Productomschrijving

Hoekbank Zeus is subtiel in vormgeving. De perfecte bank voor een compacte woning, die geen ruimte heeft voor een gigantische bank. De bank kan jaren mee door de uitstekende kwaliteit. Zeus heeft een zeer comfortabele en zachte zit. En wordt uitgevoerd met zachte rugkussens. Waardoor je als het ware ín de bank verdwijnt. Zeus is verkrijgbaar in lederlook, de betaalbare versie van een echte lederen bank. Maar ook in velvet en andere stoffen. Zo kun je er altijd een bank naar jouw smaak van maken. Ook in kleur zijn er meerdere opties. Wil je liever een donkere bank, dan is dit geen enkel probleem.

De hoekbank Zeus is een luxe moderne bank verkrijgbaar in diverse kleuren stof of leder look. Deze hoekbank kun je tevens gebruiken als slaapbank. Het loungegedeelte is zowel leverbaar aan de linkerkant, als de rechterkant. Hoekbank Zeus is ook verkrijgbaar als 2,5-zitsbank en 3-zits bank.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze niet retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 298 kg
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 312 cm
Diepte
: 88 cm
Breedte
: 250 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Zeus .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Zeus vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.