0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank antraciet Niagro

549,- Adviesprijs895,- 39% Je bespaart € 346,00
  • Inari - Antraciet inari_96 - Vooraf gezien links
  • Inari - Antraciet inari_96 - Vooraf gezien rechts
Productomschrijving
De hoekbank antraciet Niagro heeft een moderne en strakke vormgeving en is voorzien van chromen poten. De voordelen van deze hoekbank zijn dat het een universele vorm heeft en gemakkelijk te combineren is in elke huisinrichting. Antraciet is daarnaast ook een kleur die makkelijk te combineren is. Het is een chique kleur, die niet té erg opvalt, maar nog steeds een lust in het oog is. Hoekbank antraciet Niagro heeft alle kenmerken om het favoriete meubel in een woonkamer te worden. Zeker wanneer er allerlei kussens en dekentjes op liggen. De hoekbank is eventueel ook leverbaar in spiegelbeeld, dus met het lounge-gedeelte aan de andere kant van de bank. Hoekbank antraciet Niagro is onder andere verkrijgbaar in de kleur taupe en vind je hier.

Deze bank is in andere materialen en kleuren te bestellen in één van onze woonwinkels voor een meerprijs. Kijk voor de beschikbare stoffen en kleuren bij onze stoffencollectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 58 cm
Lengte
: 270 cm
Diepte
: 90 cm
Gewicht
: 134 kg
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
Poot
: 8 cm
Hoogte
: 77 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank antraciet Niagro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank antraciet Niagro vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.