0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoekbank taupe Niagro

549,- Adviesprijs895,- 39% Je bespaart € 346,00
  • Inari - Taupe inari_26 - Vooraf gezien links
  • Inari - Taupe inari_26 - Vooraf gezien rechts
Productomschrijving
De hoekbank taupe Niagro heeft een modern en strakke vormgeving en is voorzien van chromen poten. De voordelen van deze hoekbank zijn dat het een universele vorm heeft en gemakkelijk te combineren is in elke huisinrichting. En natuurlijk ook makkelijk te decoreren. Dit is een neutrale kleur die goed gaat met alle andere kleuren. Hoekbank taupe Niagro heeft alle kenmerken om het favoriete meubel in een woonkamer te worden. De hoekbank in taupe is eventueel ook leverbaar in spiegelbeeld, mocht dat beter in jouw woonkamer passen.

Een van onze varianten van deze hoekbank in taupe vind je hier. Deze bank is van dezelfde stof, alleen een andere kleur. Óók een van onze bestsellers. De hoekbank Niagro is ook beschikbaar in andere materialen en kleuren. Hiervoor betaal je een kleine meerprijs van €100,- omdat deze bank speciaal op aanvraag gemaakt wordt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 270 cm
Poot
: 8 cm
Diepte
: 90 cm
Gewicht
: 134 kg
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 77 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank taupe Niagro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank taupe Niagro vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.