0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank taupe Niagro

Sale
895,- 695 23% Je bespaart € 200,00
Productomschrijving
De hoekbank taupe Niagro heeft een modern en strakke vormgeving en is voorzien van chromen poten. De voordelen van deze hoekbank zijn dat het een universele vorm heeft en gemakkelijk te combineren is in elke huisinrichting. En natuurlijk ook makkelijk te decoreren. Dit is een neutrale kleur die goed gaat met alle andere kleuren. Hoekbank taupe Niagro heeft alle kenmerken om het favoriete meubel in een woonkamer te worden. De hoekbank in taupe is eventueel ook leverbaar in spiegelbeeld, mocht dat beter in jouw woonkamer passen.

Onze hele collectie hoekbanken vind je hier. De hoekbank Niagro is ook beschikbaar in andere materialen en kleuren. Hiervoor betaal je een kleine meerprijs van €100,- omdat deze bank speciaal op aanvraag gemaakt wordt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 134 kg
Breedte
: 210 cm
Zithoogte
: 41 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 77 cm
Zitdiepte
: 58 cm
Lengte
: 270 cm
Poot
: 8 cm
Diepte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank taupe Niagro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank taupe Niagro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.