0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hocker Faro

250,-
Productomschrijving
Hocker Faro is net als Hocker Eilat voorzien van een glazen bovenblad. Het handige hieraan is dat de hocker naast voetenbankje, dan ook kan dienen als salontafel. Het bovenblad maak thet namelijk mogelijk glazen of spullen op de hocker te zetten, zonder dat dit eraf valt. Zo heeft deze hocker een dubbele functie en kun je zelf kiezen waarvoor je deze gebruikt. Het glazen blad kan niet van de poef afgeschoven worden. Hocker Faro is verkrijgbaar in veel verschillende soorten materialen. Zo kun je er een velvet hocker, een lederlook hocker of een stoffen hocker van maken. Dat hangt af van de rest van jouw interieur. Het mooiste is natuurlijk wanneer alles in één materiaal of vergelijkend materiaal is uitgevoerd in jouw woonkamer. Dit straalt namelijk rust uit. Kijk voor een leuke hoekbank om deze hocker bij te zettenhier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 37 cm
Lengte
: 80 cm
Gewicht
: 45 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.