0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hocker Faro

225,-
Productomschrijving
Hocker Faro is net als Hocker Eilat voorzien van een glazen bovenblad. Het handige hieraan is dat de hocker naast voetenbankje, dan ook kan dienen als salontafel. Het bovenblad maak thet namelijk mogelijk glazen of spullen op de hocker te zetten, zonder dat dit eraf valt. Zo heeft deze hocker een dubbele functie en kun je zelf kiezen waarvoor je deze gebruikt. Het glazen blad kan niet van de poef afgeschoven worden. Hocker Faro is verkrijgbaar in veel verschillende soorten materialen. Zo kun je er een velvet hocker, een lederlook hocker of een stoffen hocker van maken. Dat hangt af van de rest van jouw interieur. Het mooiste is natuurlijk wanneer alles in één materiaal of vergelijkend materiaal is uitgevoerd in jouw woonkamer. Dit straalt namelijk rust uit. Kijk voor een leuke hoekbank om deze hocker bij te zettenhier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 37 cm
Lengte
: 80 cm
Gewicht
: 45 kg
Breedte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.