0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hocker Genova

230,-
Productomschrijving
Deze mooie, chique en subtiele hocker is een mooie toevoeging op jouw zithoek. Je kunt deze namelijk makkelijk plaatsen en verplaatsen naast jouw bank of fauteuil. Maar kan ook goed gebruikt worden als decoratie in een andere ruimte. Door de stoffen uitvoering oogt deze hocker knus en huiselijk. En oogt jouw woonkamer daardoor ook meteen 'warmer'. Daarnaast zorgt een stoffen uitvoering natuurlijk ook voor zitcomfort, omdat je op deze manier lekker zacht zit. Een grijze hocker is makkelijk te combineren met veel verschillende kleuren banken en woonstijlen. In onze woonwinkels is hocker Genova ook te bestellen in andere materialen en kleuren.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.