0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hocker Barello

195,-
Productomschrijving
Een hocker of een poef is een ideaal item om bij jouw zithoek te betrekken. Je kunt er namelijk je voeten op laten rusten. Maar je kunt er ook je hapjes en drankjes op zetten, zodat je niet meer naar jouw salontafel hoeft te reiken. En je kunt er ook nog eens op zitten als je meer zitplekken nodig hebt. De subtiele hocker Barello zorgt ervoor dat jouw woonkamer lekker knus en huiselijk oogt! Door de uitvoering in zachte stof, is het zitcomfort ook nog eens hoog bij deze hocker. Bekijk ook eens onze collectie banken, om mooi te combineren met deze hocker.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.