0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Lotus multi

44.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Lotus multi bestaat uit drie lampenkappen. Met deze hanglamp haal je de 'fun' in huis! Grappig, speels en toch ook chic. De Lotus-serie heeft het allemaal. Ben je op zoek naar twee lampen of wil je dat jouw lampen met elkaar matchen? Dat kan! In de lampenserie Lotus is ook de kleinere variant van deze hanglamp beschikbaar. Hang de lamp Lotus boven jouw salontafel en de hanglamp Lotus multi boven jouw eettafel en jouw woonkamer of eethoek is helemaal af! Zorgt ook voor dat beetje rust in jouw interieur. Bekijk deze hanglamp nu in een woonwinkel of bekijk onze webshop voor nóg meer keuze.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 27 cm
Lengte
: 19 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Lotus multi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Lotus multi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.