0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp enkel Suna

49.95,-
Productomschrijving
Om jouw interieur helemaal af te stylen, heb je verlichting nodig. Lampen maken de hele sfeer van een inrichting. De hanglamp enkel Suna hoort thuis in de industriële woonstijl, maar kan natuurlijk ook in andere interieurs opgehangen worden. De hanglamp Suna lamp bestaat uit één peer. Ideaal wanneer je een drukke inrichting hebt en de decoratie en verlichting rustig en simpel wil houden. Je kunt deze lamp ook met meerdere peren kopen, bekijk dan de hanglamp Suna. En wil je jouw verlichting bij elkaar hebben passen? Dan kun je ook de vloerlamp Suna aanschaffen. Deze lampen uit dezelfde serie passen niet alleen bij elkaar, maar complimenteren ook jouw industriële of moderne interieur! Shop nu of ga langs in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 26 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 22 cm
Breedte
: 22 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp enkel Suna.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp enkel Suna vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.