0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Groene bank Amsterdam 4-zits

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Groene bank Amsterdam 4-zits vind je hieronder.
Productomschrijving
De mooie, groene bank Amsterdam is chic en helemaal on trend! Deze bank past namelijk perfect in een kleurrijk interieur en is heel goed te combineren met gele, oranje en blauwe meubels of accessoires. Maar de groene bank Amsterdam past ook ideaal bij een donker en industrieel interieur. Groen complimenteert namelijk metaal en houtsoorten. Door het gebruik van velvetstof, is deze bank super chic. Met de groene bank Amsterdam in jouw woonkamer, zorg je dus voor een decadente uitstraling en een ‘million-dollar-look’. Ook in een urban of bohemien interieur komt deze bank goed tot z’n recht. Wat voor woonkamer je ook hebt, deze bank past erbij! Deze 4-zits bank is groot genoeg voor het hele gezin en een echt statement item in jouw woonkamer. Shop de groene bank Amsterdam nu online of in de woonwinkels bij WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 264 cm
Breedte
: 97 cm
Hoogte
: 90 cm
Zithoogte
: 47 cm
Zitdiepte
: 70 cm
Armleuning
: 12 cm breed
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.