0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Goedkope eettafel Melisa

145
  • MDF - ROU_lichte sonoma - 120 x 80 cm

Productomschrijving

De goedkope eettafel Melisa is ideaal wanneer je niet zoveel geld aan je interieur wil spenderen. Deze eettafel is namelijk één van de goedkoopste in onze collectie, maar daarom niet minder mooi! De tafel kan uitgevoerd worden in hoogglans wit en in licht eiken. Zo kun je er dus een moderne, deels Scandinavische of een landelijke eettafel van maken. Één tafel kan dus uitgevoerd worden in meerdere stijlen, ideaal wanneer je een goedkope eettafel wil en thuis bent in één van deze stijlen. De eettafel is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen, dus je kunt zelf kiezen of je deze voor vier of voor zes personen aanschaft. Je kunt er zelfs een acht persoonstafel van maken! Bekijk ook onze eetkamerstoelen voor een mooie prijs. Zodat je jouw complete eethoek voor een laag prijsje kunt inrichten!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 - 140 - 160 - 180 cm
Breedte
: 80 - 90 cm
Hoogte
: 76 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Goedkope eettafel Melisa vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.