0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Glazen bijzettafel Oceane

149,-
Productomschrijving
Deze glazen bijzettafel is de perfecte aanvulling op jouw interieur. Met de mooie en chique gouden poten geeft deze bijzettafel iets heel elegants aan jouw woonkamer. Het komt er meteen decadent uit te zien in je woning. Omdat dit een vrij hoge bijzettafel is, is deze ideaal om naast de bank te plaatsen. Of zelfs te gebruiken om je plant op te zetten. Zo wordt het zeker een eyecatcher! Leuk om deze glazen bijzettafel te combineren met dressoir Oceane en salontafel Oceane, die hetzelfde uitgevoerd zijn. Ook met gouden poten en een glazen bovenblad. Zo krijg je meer samenhang en wordt jouw woonkamer in z’n geheel een blikvanger!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 55 cm
In Showroom
: nee
Lengte
: 55 cm
Breedte
: 55 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Glazen bijzettafel Oceane.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Glazen bijzettafel Oceane vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.