0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Segur

195,-
Productomschrijving
Deze eettafel past perfect bij een landelijk interieur. De grijze kleur van deze eettafel geeft het geheel een uniek tintje. De kleur Champagne Oak geeft sowieso een decadente uitstraling aan de eethoek. De eettafel is groot genoeg voor 4 tot 6 personen. Aan de uiteinden van de eettafel kunnen namelijk ook nog eetkamer stoelen geplaatst worden. Met 170 cm heb je genoeg tafelblad om volop te gaan koken en hapjes op tafel te zetten. Of lang te gaan tafelen met vrienden of familie. Bekijk ook eens de complete woonkamer Segur, wanneer je geïnteresseerd bent in eettafel Segur. De meubels uit de serie Segur zijn namelijk in dezelfde stijl en kleur uitgevoerd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 43 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.