0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel Segur

195,-
Productomschrijving
Deze eettafel past perfect bij een landelijk interieur. De grijze kleur van deze eettafel geeft het geheel een uniek tintje. De kleur Champagne Oak geeft sowieso een decadente uitstraling aan de eethoek. De eettafel is groot genoeg voor 4 tot 6 personen. Aan de uiteinden van de eettafel kunnen namelijk ook nog eetkamer stoelen geplaatst worden. Met 170 cm heb je genoeg tafelblad om volop te gaan koken en hapjes op tafel te zetten. Of lang te gaan tafelen met vrienden of familie. Bekijk ook eens de complete woonkamer Segur, wanneer je geïnteresseerd bent in eettafel Segur. De meubels uit de serie Segur zijn namelijk in dezelfde stijl en kleur uitgevoerd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 43 kg
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.