0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Uitschuifbare eettafel Nieuwegein - Wit

339,- 290 15% Je bespaart € 49,00
Productomschrijving
Deze mooie eettafel Scandinavisch is ook nog eens uitschuifbaar. Dat zorgt ervoor dat je in een handomdraai van een vierpersoons tafel een zespersoonstafel maakt en is ook beschikbaar in een niet uitschuifbare eettafel. Daarnaast is deze eettafel Scandinavische ook nog eens subtiel, strak en chic. De Scandinavische look kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren en producten en is niet voor niets zo’n trend. In de serie Nieuwegein zijn er ook een complete woonkamer met salontafel, tv-meubel en dressoir. En alle meubels in de serie los. Zoals bijvoorbeeld een barkast, vitrinekasten en een dressoir. Zo kun je bij deze eettafel Scandinavisch, ook andere meubels neerzetten. Daarnaast hebben we deze hele serie ook in industriële stijl. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jouw smaak en wens past.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 140 > 170 cm
Hoogte
: 75 cm
Diepte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.