0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel industrieel Amsterdam

310,-
Productomschrijving
Aan eettafel industrieel Amsterdam kun je urenlang gezellig met vrienden of familie tafelen. Deze tafel is geschikt voor vier personen, of zes wanneer je aan de uiteindes ook nog eetkamer stoelen zet. kunt zitten. Een eettafel industrieel geeft een stoer en robuust tintje aan jouw woning. Deze stijl is ideaal voor een licht huis, maar net zo goed voor een donkerder of compacter huis. Industrieel oogt namelijk ook heel natuurlijk, door het gebruik van donker hout, zwart en metaal. De serie Amsterdam is één van onze favorieten. Het industriële thema is super populair en dat zien we ook bij eettafel industrieel Amsterdam. Deze eettafel is van boven tot onder uitgevoerd in deze prachtige stijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.