0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel Flair

370,-
  • Spaanplaat - mxf_Mumbai - 220 x 100 cm
Productomschrijving
De eettafel Flair is een eettafel in een industriële stijl. De eettafel is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het materiaal natuurlijk oogt. Hiermee krijgt de eethoek een compleet industriële en chique uitstraling. De eettafel is beschikbaar in drie afmetingen, namelijk in 160 cm, 190 cm en 220 cm. Deze eettafel is dus geschikt voor zes of meer personen. Ideaal wanneer je vaak vrienden uitnodigt, of een grote familie hebt. Lang tafelen aan deze mooie eettafel gaat natuurlijk perfect! Geïnteresseerd in dit meubel? Bekijk ook eens complete woonkamer Flair, met onder andere deze eettafel, een tv-meubel en een salontafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 160 cm
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Flair vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.