0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel Flair

370

Productomschrijving

De eettafel Flair is een eettafel in een industriële stijl. De eettafel is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het materiaal natuurlijk oogt. Hiermee krijgt de eethoek een compleet industriële en chique uitstraling. De eettafel is beschikbaar in drie afmetingen, namelijk in 160 cm, 190 cm en 220 cm. Deze eettafel is dus geschikt voor zes of meer personen. Ideaal wanneer je vaak vrienden uitnodigt, of een grote familie hebt. Lang tafelen aan deze mooie eettafel gaat natuurlijk perfect! Geïnteresseerd in dit meubel? Bekijk ook eens complete woonkamer Flair, met onder andere deze eettafel, een tv-meubel en een salontafel.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 160 cm
Breedte
: 90 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Flair .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eettafel Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.