0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
De eettafel Flair is een eettafel in een industriële stijl. De eettafel is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het materiaal natuurlijk oogt. Hiermee krijgt de eethoek een compleet industriële en chique uitstraling. De eettafel is beschikbaar in drie afmetingen, namelijk in 160 cm, 190 cm en 220 cm. Deze eettafel is dus geschikt voor zes of meer personen. Ideaal wanneer je vaak vrienden uitnodigt, of een grote familie hebt. Lang tafelen aan deze mooie eettafel gaat natuurlijk perfect! Geïnteresseerd in dit meubel? Bekijk ook eens complete woonkamer Flair, met onder andere deze eettafel, een tv-meubel en een salontafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 78 cm
Diepte
: 160 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.