0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
De eettafel Flair is een eettafel in een industriële stijl. De eettafel is uitgevoerd in een mooie warme houtstructuur waardoor het materiaal natuurlijk oogt. Hiermee krijgt de eethoek een compleet industriële en chique uitstraling. De eettafel is beschikbaar in drie afmetingen, namelijk in 160 cm, 190 cm en 220 cm. Deze eettafel is dus geschikt voor zes of meer personen. Ideaal wanneer je vaak vrienden uitnodigt, of een grote familie hebt. Lang tafelen aan deze mooie eettafel gaat natuurlijk perfect! Geïnteresseerd in dit meubel? Bekijk ook eens complete woonkamer Flair, met onder andere deze eettafel, een tv-meubel en een salontafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 160 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.