0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Elba

Adviesprijs 235,- 175 26%
Productomschrijving
De prachtige eettafel Elba is uitgevoerd in kleuren die zowel chic als industrieel zijn. En past daarmee in meerdere woonstijlen. Deze eettafel is los aan te schaffen, maar komt ook als onderdeel van een complete woonkamer. Dan schaf je de prachtige eettafel Elba aan samen met een tv-meubel, salontafel en dressoir in hetzelfde design.

Deze eettafel is 160 cm en daarmee geschikt voor 4 tot 6 personen. Al onze meubels worden gratis bij jou thuis bezorgd door onze eigen bezorgservice. Snelle levering. De meubels eerst een keer komen bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Wij heten jou van harte welkom in één van onze woonwinkels
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 160 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 78 cm
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Eettafel Elba.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Eettafel Elba ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.