0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Eettafel Anibes

245,-
Productomschrijving
De eettafel Anibes is uitschuifbaar. En daarmee dus het perfecte item voor mensen die geen grote eethoek hebben, maar wel vaak eters over de vloer hebben. Deze eettafel is standaard 170 cm, maar in uitgeschoven stand 230 cm. Dat betekent dat deze tafel geschikt is voor vier tot zes personen en acht tot tien personen. De eettafel Anibes is uitgevoerd in een warme, landelijke woonstijl. Inclusief gratis bezorging.

In deze woonserie vind je meerdere meubels die uitgevoerd zijn in landelijke look. Zo shop je het dressoir, een salontafel, een vitrinekast en een tv-meubel uit de serie Anibes. Kom nu langs bij een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 170 cm
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 77 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.