0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Devine

220,-
  • Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 90 cm
Productomschrijving
Eettafels met metalen poten en een houtlook zijn een trend op dit moment en dat is natuurlijk niet zonder reden! De unieke eettafel Devine is een echte eyecatcher. Met deze eettafel haal je een speels meubel in huis. Door de poten en de manier waarop deze aan elkaar bevestigd zijn, is dit een bijzondere eettafel. De industriële eettafel is onderdeel van de geheel industriële woonserie Devine, maar kan natuurlijk ook los aangeschaft worden. Alle meubels uit dezelfde serie zijn met hetzelfde design uitgevoerd, waardoor ze perfect bij elkaar passen. Bekijk deze eettafel en de andere meubels uit de serie Devine nu in de webshop of neem een kijkje in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 180 cm
Gewicht
: 40 kg
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 78 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Devine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.