0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Fauteuil Modest - olijfgroen

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze mooie en stijlvolle fauteuil in de kleur olijfgroen geeft jouw eethoek een hotel-chic-look. Het kuipje is speels, maar toch ook chic. Door de zwarte poten misstaat deze fauteuil in geen enkel interieur. Dit item is beschikbaar in meerdere, stijlvolle kleuren. Zoals grijs en beige. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl en sfeer jij wil creëren in jouw woning. Met groen en bruin ga je voor een stoerder, industriële interieur. Met beige ga je voor een knus, warm en romantisch interieur en grijs past in elke inrichting. Bekijk ook onze hoekbanken eens. Of ons grote assortiment aan schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 63cm
Hoogte
: 84cm
Diepte
: 63cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.