0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Venetie

Sale
215,-
Productomschrijving
De mooie dressoirspiegel Venetie is de perfecte aanvulling op een modern interieur. Is deze stijl jouw favoriet? Dan is de dressoirspiegel zeker een musthave. Één van onze populaire moderne woonkamers is namelijk de complete woonkamer Venetie, geheel uitgevoerd in hoogglans wit. De dressoirspiegel Venetie sluit hier perfect op aan. Naast dat het handig is een spiegel te hebben in jouw woonkamer, lijkt jouw woonkamer ook nog eens ruimer door deze toevoeging. Een spiegel weerkaatst namelijk licht en daardoor lijkt jouw woonkamer groter dan deze daadwerkelijk is. Ook geïnteresseerd geworden in de serie Venetië, maar wil je ook nog even verder kijken? Neem dan hier eens een kijkje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 2 cm
Breedte
: 150 cm
Gewicht
: 26 kg
Hoogte
: 75 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Venetie.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Venetie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.