0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Stone

595,- 475 21% Je bespaart € 120,00
  • MDF - MB_Grijs_Marmer - 225 x 50 cm
  • MDF - MB_Grijs_Marmer - 205 x 50 cm
Productomschrijving
Dit mooie landelijk dressoir is perfect voor iemand die van een natuurlijke woonkamer houdt. Een dressoir is altijd handig voor extra opbergruimte. Ook omdat je er nog spullen óp kunt zetten. Zo kun je het decoreren en gezellig en knus maken in je woonkamer of eetkamer. Door het gebruik van lichte houtkleuren, zal dit dressoir niet robuust ogen en zorgt het voor warmte in de ruimte. Dit grijze marmer staat dus heel landelijk, maar ook heel chic. Er is genoeg opbergruimte, voor alle keukenspullen of woonkamerapparatuur. Het dressoir bestaat uit twee grote lades en in het midden twee kleinere. Ook nog op zoek naar een vitrinekast? Kijk dan bij vitrinekast Stone.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 86 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 205/225 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.