0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Samir

565,-
Productomschrijving
Dit prachtige dressoir van WOONENZO, in industriële stijl is chic, rustiek en elegant. Door de verschillende lades en vakken, is dit het ideale opbergmeubel. Maar dressoir Samir is niet alleen praktisch, het is ook een echte blikvanger. Met dit dressoir in natuurlijk parketlook en grijs staal, haal je een chic item in huis! Door de duurzaamheid, gaat dit meubel lang mee. Daarnaast is dressoir Samir uitgevoerd met softclose, wat betekent dat de deuren niet dicht kunnen slaan, maar dan ze langzaam sluiten. Shop nu snel online of in een van de woonwinkels! Ook geïnteresseerd in onze andere industriële meubels? Neem dan eens een kijkje hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 87 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 226 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Samir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Samir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.