0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoir Purmerend

190,- Adviesprijs235,- 20% Je bespaart € 45,00
Productomschrijving
Dressoir Purmerend is een dressoir met een Scandinavische look. Het dressoir is uitgevoerd met vier massief houten poten en de lades zijn uitgevoerd in wit. Omdat dit dressoir hoog op z’n poten staat, is het makkelijk de vloer eronder schoon te houden en de onderkant van het meubel is ook makkelijk schoon te houden. Daarnaast geeft dit de woonkamer of eetkamer een ruimtelijkere en openere uitstraling. Het dressoir is voorzien van van twee vakken met legplanken en in het midden drie diepe lades. Het dressoir Purmerend is leverbaar in de kleurencombinatie Eiken met wit, wat het geheel een Scandinavisch uiterlijk geeft. In de serie Purmerend, is ook een complete woonkamer verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 190 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Hoogte
: 83 cm
Diepte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Purmerend.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Purmerend vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.