0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Portofino

899,- 630 30% Je bespaart € 269,00
Productomschrijving
Dit dressoir industrieel is niet te druk, of te opvallend, maar wel heel mooi en bijzonder. Door het gebruik van licht hout met donkere kleuren, is dit dressoir wel zeer apart. En daardoor een echte eyecatcher. Zo'n dressoir vind je nergens anders! Het dressoir is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes. Zo past deze kast met veel opbergruimte in een kleine, maar ook in een grote woonkamer. Kies een lengte en inhoud die bij jouw woonkamer passen. Een te klein dressoir ziet er soms gek uit in een heel grote woonkamer, maar andersom kan het vervelend zijn als een dressoir de hele ruimte opslokt. Gelukkig heb je dus ruime keuze als het gaat om dressoir Portofino. Fan van deze stijl? Koop dan naast dressoir industrieel Portofino ook andere meubels in deze set, zoals barkast Portofino.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 182/214/242 cm
Hoogte
: 88 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.