0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Barkast Portofino

660,-
Productomschrijving
Een barkast is ideaal wanneer je extra opbergruimte nodig hebt voor servies, pannen, glazen of ander keukengereedschap. Met deze industriële barkast zit je sowieso goed! Door het gebruik van metaal met hout, krijgt jouw woonkamer of eetkamer een stoere look, zonder dat het te erg 'in your face' is. Het is een mooie aanvulling voor in jouw woning. En welke stijl interieur jij ook hebt, barkast Portofino past er altijd in.

Onze barkasten zijn niet alleen allemaal van goede kwaliteit voor een mooie prijs, maar met alle verschillende stijlen zit er altijd wel iets voor jou tussen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 164 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 121 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.