0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Nieuwegein

579,- 325 44% Je bespaart € 254,00
Productomschrijving
Dressoirs zijn een must voor iedere woon- of eetkamer. En zeker dit mooie industrieel dressoir Nieuwegein. Een leuke karaf met glazen, foto's of een stapel boeken: alles kun je er op uitstallen. Je woonkamer krijgt meteen die persoonlijke touch. Zo lijkt jouw woonkamer zó uit een woonmagazine te komen. Dat wil toch iedereen? Daarnaast kun je in dressoir Nieuwegein ook een hoop spullen kwijt. Zodat je een opgeruimde woonkamer krijgt. WOONENZO heeft volop keuze in maten en stijlen. Dit dressoir geeft een mooie industriële look aan je kamer én heeft genoeg plek om producten uit te stallen maar ook in op te bergen. In de serie Nieuwegein zijn er naast dit industrieel dressoir ook een salontafel, eettafel, vitrinekasten, een tv-meubel en een complete woonkamer verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 160 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Hoogte
: 83 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.