0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Lyon

340,-
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 216 x 47 cm
Productomschrijving
Dit unieke dressoir is een echte eyecatcher! Door het materiaal en de uitvoering is dit een 'one of a kind' meubel. Behalve dat het praktisch is, is dit item dus ook nog eens een accessoire eigenlijk! Dressoir Lyon bestaat uit drie vakken en drie lades.En heeft daarmee dus veel opbergruimte voor bijvoorbeeld serviesgoed of dingen die je bij je woonkamer wil bewaren of opbergen. Zo houd je je ruimte netjes en opgeruimd. Op dit dressoir kun je nog mooi decoreren, zodat jouw woonkamer echt een afspiegeling wordt van jouw persoonlijkheid! Shop dressoir Lyon nu online of in één van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 70 kg
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 85 cm
Breedte
: 216 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Lyon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Lyon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.