0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Barbados Bruin

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Barbados Bruin vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit leuk landelijk dressoir staat perfect in werkelijke alle interieurs. Wil jij het gevoel van het platteland creëren, terwijl je in de stad woont? Dat gaat makkelijk met dit landelijke dressoir! Voor een mooie prijs kun jij meteen een heel andere stijl in je al bestaande interieur doorvoeren, of je kiest ervoor meerdere Barbados meubels aan te schaffen. Zoals bijvoorbeeld tv-meubel Barbados. Omdat het dressoir helemaal met lades en deurtjes is uitgevoerd, zul je geen last hebben van rommel in je woonkamer. Je kunt immers alles opbergen en een nette omgeving creëren. En dat is waar een dressoir voor bedoeld is natuurlijk!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 91 cm
Gewicht
: 96/104/110 kg
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 184/210/228 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.