0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dekbedovertrek Royal Block Grey

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dekbedovertrek Royal Block Grey bestaat uit de kleuren grijs en wit en heeft vakjes. Dat geeft het geheel een wat speelsere uitstraling. De kleur kan overal bij. Grijs is heel makkelijk te matchen. Daarnaast staan hier alle kleuren kussen of sierkussentjes leuk op en bij.

LET OP! Dit product hebben wij helaas niet op voorraad in ons magazijn, maar wel in één of meerdere van onze showrooms. Interesse in dit product? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

200 x 220 cm €22,95
240 x 220 cm €25,95

Let op!
Voor al onze showmodellen geldt: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Het is mogelijk dat showmodellen net verkocht zijn en dat de producten online nog bijgewerkt moeten worden. Wij adviseren je eerst contact op te nemen met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. Als je een showmodel koopt, kun je deze direct mee naar huis nemen. Zo geniet je dus meteen van je nieuwe meubels. Er is geen mogelijkheid om showmodellen te laten bezorgen.

Garantie

Op de showmodellen is de gebruikelijke garantie niet van toepassing. Je hebt op deze producten dus geen garantie en de artikelen kunnen niet worden geretourneerd.